Őszi esküvőre is tökéletes állapotban lesz a ruhám?

Ősszel lesz az esküvőd? A legújabb kollekció ruháit próbálgatod januárban, februárban. Természetesen ilyenkor még mindegyik ruháról látszik, hogy vadonatúj. De benned van a félsz, hogy ez a ruha milyen állapotban lesz, mire eljön a te esküvőd időpontja. Mit kell tenned ilyenkor?

Válaszd ki a neked legszimpatikusabb szalont a legszebb ruhákkal, ahová szeretnél elmenni ruhát próbálni. Előtte azért nézd át a weboldalt, olvass a szalonról, nézd meg a Fb oldalát, milyen jellemzéseket írtak a szalonról a régi menyasszonyok, commenteket is olvass róluk. Amennyiben van olyan barátnő, rokon, aki már túl van az esküvőn, kérj véleményt tőlük is a szalonokról.

Eljutsz a szalonba ruhapróbára! Szebbnél szebb ruhákat próbálsz, természetesen mind tökéletes állapotban, hisz először általában a legújabb modelleket szokták próbálgatni a lányok! Azonban nyugodtan kérj az eladótól olyan ruhát, ami már eladó kategória. Nézd át jól azokat a ruhákat és látni fogod, milyen állapotban van! Hidd el, ezek a ruhák nagyon sokat elárulnak a szalonról is.

Mi az, amit mi garantálunk a menyasszonyoknak? A szerződésben is benne van, hogy mi biztosítjuk a ruhát a nagy napra tökéletes állapotban, méretre igazítva, kitisztítva! Fontos nekünk, hogy minden menyasszonynak olyan érzése legyen, hogy az a ruha rajta van először! Ezért, hogy megőrizzük ruháink tökéletes minőségét, állapotát, a ruhákat nem adjuk ki sokszor. Amikor látjuk, hogy egy adott ruhát már több menyasszony is foglalt, akkor rögtön rendelünk egy másik darabot belőle, így biztos nem kerülhet kellemetlen helyzetbe senki sem. A minőségi anyagok is egyfajta garancia a tökéletes megjelenéshez! Tesztelj bennünket bátran! Az elmúlt hét évben több száz menyasszony választott bennünket, mindenki megelégedésére. 100%-osnak kell lenni.

Nekünk csak az az elfogadható, ha 10 menyasszonyból 10 jön vissza úgy, hogy teljesen elégedett volt velünk, a ruhával, a szolgáltatással.