Honnan tudhatom, hogy eredeti, márkás ruhát kapok?

A ruhák márkajelzéssel vannak ellátva, amiket a próba során a ruha belsejében könnyen észre lehet venni. Ezeknek a ruháknak a belső fűzős kiképzése is egyedülálló. A szabásvonal, a díszítés, az anyagok minősége már első ránézésre elárulja magát. Ezek a ruhák vállfára feltéve sem csuklanak össze! Alaposabban szemügyre véve rögtön észre lehet venni – és ahhoz nem kell szakembernek lenni -, hogy eredeti, vagy csak utánzattal van dolgunk.

Fontos, hogy ezek a márkás ruhák csak minősített üzletekben kaphatóak szerte a világban, online vásárlási lehetőség nem megengedett! Sajnos az internet miatt sok üzlet visszaél a profi katalógusfotók képeivel és megpróbálja elkészíteni a silány másolatot. Ezek a másolatok sem az anyagot, sem a díszítést, sem a szabásvonalat tekintve nem egyezik, de nem is hasonlít az eredetihez! 10-20 ezer forintért ne hagyjátok magatokat becsapni!

A legtöbb esküvő nyáron van, a legnagyobb melegben. Ezek a testhez álló ruhák egyébként is melegítenek, de nem mindegy, hogyan! A márkás ruhák bőrbarát és nem műanyag anyagból készülnek! A nagy melegben mindenki izzad. Most el tudod képzelni magad egy olyan ruhában, ami tiszta műanyag? Egész nap egy olyan ruhát viselni, ami alatt nem szellőzik a bőr? Ugye Te sem akarod?

Egyszer  van az életben igazi menyasszonyi ruhánk! Az élmény örök marad! Válaszd a minőséget, nem bánod meg!