VIDEÓK SZALONUNKRÓL

Arabella Lux - 2021

Kezdd a menyasszonyi ruhád keresését Szegeden, az Arabella Lux szalonban! A fenségesen csillogó hercegnői ruhák, a romantikus csipke, légies vintage modellek és vadítóan nőies sellő fazonok legszélesebb választékával várunk téged is, ha 2022-ben lesz az esküvőd! Segítünk neked megtalálni azt az egyet, amiben te vagy a legszebb!

Trendközelben - Viasat3 - 2017.

Megtiszteltetés volt számunkra a Viasat 3 felkérése! A 2018-as kollekció ruháiból mutatunk be Nektek néhányat. Sajnos az összes új modellt nem tudtuk bemutatni, de a legújabb trend jegyei megfigyelhetőek lesznek! Ha menyasszony vagy, ha szereted a szép ruhákat – nézz bennünket!

Arabella Lux - Imagefilm 2017

Üdvözöllek benneteket az ArabellaLux káprázatos birodalmában!
Szalonunkban kizárólag prémium kategóriás menyasszonyi ruhákat találsz, Európa szerte a legnagyobb, legkeresettebb márkákat, így a spanyol Aire Barcelona, Rosa Clara és Enzoani legújabb trendeknek megfelelő modelljeit.

IV. Menyasszonyok napja - Szeged - 2015. november 29.

Szeged egyik legfelkapottabb és legtrendibb szórakozóhelye ezúttal nem bulizni vágyó fiatalokkal telt meg. A kora délutáni óráktól már a kíváncsi, álmokat szövögető, szerelmes menyasszonyok (és párjaik, barátnőik), valamint az esküvői szakma legkülönfélébb szegmenseit képviselők is jelen voltak. Mi volt az apropó? Az Arabella Lux Szalon menyasszonyi divatbemutató showja!

III. Menyasszonyok napja - Szeged - 2014. november 30.

2014. November 30-én, vasárnap az Arabella Lux Esküvői Ruhaszalon divatbemutató showjára ismét megtelt a szegedi Tisza River Cafe rendezvényterme. Velünk voltak még a Pálinkó Lujza Tánciskola, ZsZs Divattervező és a EuropeFace Modell Ügynökség.

Trendközelben - Viasat3 - 2013. december 8.

2013. november 24-én a Tisza River Cafe-ban került megrendezésre a II. Menyasszonyok napja Szegeden. A menyasszonyi ruhák különleges válogatását az Arabella Lux Esküvői Ruhaszalon szolgáltatta, melyről a Viasat3 Trendközelben c. műsora is beszámolt 2013. december 8-án.

II. Menyasszonyok napja - Szeged - 2013. november 24.

A II. Menyasszonyok napja Szegeden, 2013. november 24-én. A menyasszonyi ruhák különleges válogatását az Arabella Lux Esküvői Ruhaszalon szolgáltatta, az erről készült hangulatos videóval szeretnénk megköszönni a kiemelt érdeklődést!