Mikor foglaljam le a menyasszonyi ruhámat?

Biztos vagyok benne, amikor megkérték a kezed, már az első szabad órádban a menyasszonyi ruhákat nézegetted, böngészted a neten. Álmodoztál és gyönyörködtél a csodaszép ruhákban. Lehet, ezzel hónapok teltek el, mikorra komolyra fordult a gondolat, hogy érdemes elindulni és megtalálni a tökéletes ruhát. Ez lehet akár egy évvel, félévvel, vagy csak pár hónappal az esküvő előtt! De mindenképp kristályosodjon ki benned, milyen stílust, minőséget szeretnél. Keresd ki azt a néhány (ne az összes!) szalont, ahová érdemesnek tartod elmenni. Szerencsés, ha elhívod magaddal a próbára anyukádat, barátnődet, akiknek a véleményére a legjobban hallgatsz. De csak 2-3 ember legyen! Ha sokan mentek, biztos csak összezavarnak. Fontos! Aki veled megy, ne azt nézze a próba során, hogy neki milyen ruha tetszik, hanem azt, hogy neked melyik áll a legjobban, melyik ruha áll legközelebb az egyéniségedhez. Ha azt mondják egy ruhára, hogy na, igen, ez tényleg olyan „Encis”, akkor szerintük, abban a ruhában van valami!

A ruhapróba során nagyon sok impulzus fog érni! Hallgass a kísérőkre, de elsősorban a szívedre és saját magadra! Ha belenézel a tükörbe, mit látsz? Csak mosolyogni tudsz, mert olyan gyönyörűnek látod magad? Semmi kételyed nincs, ez a ruha épp olyan, mint amit elképzeltél magadnak a Nagy napra? Akkor itt állj meg egy kicsit! Időzz egy kicsit többet abban a ruhában! Mozogj benne, próbáld ki, hogy tudsz leülni, mennyire kényelmes viselet. Még mindig minden tökéletes! Hurrá! Akkor kérjél kiegészítőket a ruhához. Elsősorban fátylat/fejdíszt. Bolerót, kesztyűt, ékszereket. Mindent, amit te szeretnél és ami illik is a ruhához. Amikor így összhatásban látod a ruhát, még nagyobbat fog dobbanni a szíved, ha tényleg ez az igazi! Ezt viszont neked kell érezni! Csak akkor foglald le a ruhát, ha azt érzed, hogy ennél minden stimmel. Semmi részletre nem tudod azt mondani, hogy de ez…. Legyél határozott és a végső döntésnél már csak magadra számíts, te hozd meg a döntést!

Legnagyobb hiba, amit egy menyasszony elkövethet, ha enged a befolyásnak! Ott állsz a szalonban, számodra a legszebb ruhában. Ha nagyon határozott vagy és 100%-ig biztos vagy magadban, akkor nyugodt szívvel foglald le már ott a ruhát! Ne is keresgélj tovább! Vagy te az a tipus vagy, aki szeret aludni rá egyet? Mert azért ez mégiscsak egy felelősségteljes döntés! Tudod, hogy ez az igazi, de nem akarsz elhamarkodottan dönteni. ( Mert a foglaló ugye nem jár vissza!) Semmi baj! Menj haza, nézegesd át újra a képeket és aludj rá egyet! Ha minden igaz, akkor ezzel az egy ruhával fogsz álmodni és alig várod, hogy másnap újra vissza tudj menni az üzletbe, újra felpróbáld a ruhát és lefoglald! Ilyenkor ez tényleg a te döntésed! Azonban nagyon sokan elkövetik azt a hibát, hogy hirtelen beleugranak olyan döntésbe, amit a végén mégiscsak megbánnak. Csak azért, mert azt mondják neki a szalonban, hogy ha most nem foglalod le, akkor ez a ruha holnap már nem lesz meg, már kinézte egy másik lány is pont arra a napra, holnap biztos visszajön lefoglalni, de ha te most lefoglalod, akkor tiéd a ruha. Ha ilyeneket hallasz, ezeket el NE HIDD!!!!! Ezek mind trükkök, amikkel meg akarnak téged fogni! Ilyenkor ne engedj a kísértésnek! Légy határozott és kérj magadnak gondolkodási időt! Ha ez a te ruhád, úgyis visszajössz érte és a ruha is meg fog várni!

Sok sikert a tökéletes ruha kiválasztásához! Mi mindent megteszünk, hogy ezt nálunk találd meg!