Elegáns szállodai, hagyományos sátras vagy kerti partys lagzid lesz?

Amikor egy menyasszony eljön hozzánk ruhapróbára, nem véletlen „faggatjuk” az esküvőjéről, a lakodalomról.
Mi nem csak egy ruhát szeretnénk eladni neked, hanem tanácsadással segítünk megtalálni azt az egy tökéletes ruhát, ami minden körülményt figyelembe véve a leginkább hozzád való. Természetesen a legfontosabb a Te elképzelésed, hogy megvalósítsd a gyermekkori álmot és egy igazi hercegnő légy saját esküvődön.

Miután eldöntöttétek, hogy örök hűséget esküdtök egymásnak, elkezdtétek szervezni az esküvőt, lakodalmat. Lehet egy esküvő elegáns, hagyományos, nagyon laza kerti party, szolid családi ebéd vagy vacsora állófogadással, vintage stílusú. A helyszínhez választotok dekorációt és a lakodalom helyszíne így ezzel együtt lesz teljes és kerek. És itt kapcsolódik be a menyasszonyi ruha is. Mindenki arra törekszik, hogy a lehetőségekhez képest tökéletesre sikeredjen a Nagy nap. Ezért kérdezősködünk mi is. Teljesen más stílusú ruha illik egy nagy létszámú lagzihoz, mint ahol csak épp a család van jelen. Ebben mindenképp számíthatsz a segítségünkre!

Ruháink elsősorban az elegáns, egy kicsit visszafogott stílust képviselik. Báli fazon, A-vonalú, sellős, tüllös és légies, szatén és királynőies, vagy csupa csipke ruhaköltemények várnak Téged! Az elmúlt évi menyasszonyaink közül többen választották lakodalmuk helyszínéül a Kastélykertet, Hotel Novotelt, Hotel Forrást, Fehértói Halászcsárdát, vagy Hódmezővásárhelyen a Fekete Sast. Ők jól választottak! A menyasszonyi ruhájuk tökéletesen beleillett az étterem és a dekoráció stílusához.

Neked hol lesz az esküvőd és a lakodalmad?