Mennyivel tudnak többet a nemzetközi, márkás ruhák?

A szalonunk által forgalmazott ruhák kivétel nélkül mind nemzetközileg elismert, szakmai nagydíjas ruhák. Divattervezőik szakmai berkekben jól ismert „művészek”, akik a menyasszonyi ruhák világszínvonalát alkotják meg évről évre! Mégis mit is jelent ez?

Hónapig terveznek, alkotnak egy ruhát, addig, amíg az tökéletes nem lesz. Tökéletes, csak a cég számára, máshol meg nem vásárolható anyagból dolgoznak, ezért nem is lehet utánozni, lemásolni ezeket a ruhákat. Minden hajtásnak, húzásnak megvan a jelentősége, hogy az épp ott karcsúsítson, ahol és ahogy kell! Nem véletlen, hogy legtöbbször karcsúbbnak látják magukat a lányok a menyasszonyi ruhában, mint gondolták azt magukról. Olyan apró trükköket alkalmaznak a tervezés során, amivel még kényelmesebbé teszik a ruhát, illetve viselése során is tökéletes látványt nyújt. Nem fog meggyűrődni, bevágni a ruha, minden centi odasimul, ahová kell. Ezeket az apró trükköket nem tudják ellesni, lemásolni azok a varrónők, akik csak katalógus alapján lekopírozzák a ruhát. Az anyagról, a díszítésről nem is beszélve. Ruháink bőrbarát bélésanyaga szintén a kényelmet szolgálja! Gondoljunk bele, milyen érzés lehet egy tiszta műszál bélés a nyári nagy melegekben? Ez nálunk lehetetlen!

Gyere el szalonunkba és bizonyosodj meg róla, valóban mennyivel magasabb minőséget képviselnek azok a ruhák, amiket divattervezők álmodtak meg Neked, hogy életed legszebb napján királylány lehess a legszebb ruhában!

A mi menyasszonyainknál :
– nincs ruha huzigálás mellnél
– nem fog meggyűrődni a szoknya, mire a templomba érsz
– nem fog megbuggyanni mellnél, mint egy póló
– nem fognak még véletlen sem lepotyogni a kövek

Amit viszont kapsz a ruháktól:
– tökéletes alak
– gyönyörű látvány
– kényelmes viselet egész napra
– egyediség, varázslat