Fehér vagy ekrü?

Biztos ragaszkodnod kell a hófehér ruhához?

A nemzetközi trend egyértelműen a törtfehér, sőt most már a nude és a rose színvilág! Itt Szegeden viszont nagyon sokszor tapasztalom, hogy a menyasszonyok olyannyira ragaszkodnak a hófehérhez, hogy az ekrü színű ruhát fel sem próbálják! Pedig érdemes lenne egy esélyt adni ezeknek a ruháknak! Miért is ajánlom nektek elsősorban az ekrü ruhákat?

– A kimondottan vakítóan fehér ruha nagyon kevés lánynak áll igazán jól.
– Az ekrü egy sokkal melegebb tónus, ami kevésbé sápaszt! De ezt csak akkor tudjátok meg, ha fel is próbáljátok!
– A fényképek a hófehér ruhánál sosem adják vissza úgy a ruha szépségét, díszítettségét, mint egy ekrü/nude ruhánál! Nem véletlen, hogy a nagy nemzetközi márkák a katalógusfotózáshoz csak
és kizárólag ekrü/nude színű ruhát választanak!

Szerintem érdemes lenne neked is tenni egy próbát, még akkor is, ha az eredeti elképzelés a hófehér volt!

Ha pedig csak azért választanál hófehéret, mert a párod ragaszkodik hozzá, elmesélek egy történetet! Egy menyasszony beleszeretett egy törtfehér ruhába! A próbán ott volt vele a párja édesanyja is, aki szintén áldását adta a ruhára, annak ellenére, hogy a vőlegény ragaszkodott volna a fehérhez! Menyasszony le is foglalta az álomruhát. Kb 2 hónappal később visszajött, hogy mégis szeretné lecserélni hófehérre, mert a párja veszekszik vele, miért nem hófehér a ruha és ő nem hajlandó „sárga” inget felvenni! Mivel bármelyik hófehér ruhát felvettük, csak oda jutott a menyasszony, hogy neki az eredeti az igazi! Nem szeretné lecserélni. Kértem, jöjjön vissza a vőlegénnyel. El is jött a párjával. Megmutattam neki, milyen szinű inget kellene viselnie és milyen szín is az a törtfehér. Mikor mutatom neki, a vőlegény reagálása: „Hát ez fehér!” Itt minden probléma meg is oldódott! A menyasszony boldogan viselte a nagy napon a törtfehér álomruhát és a vőlegény törtfehér inge tökéletes harmóniában volt a ruhával!