Biztos nem csalódok majd a szalon munkájában?

Nagyon sok szép ruha van sok szalonban! Neked a legszebb ruhát kell kiválasztani a legjobb szalonból, hogy közvetlenül az esküvő előtt ne érjen csalódás. Mi alapján tudod kiválasztani a számodra legjobb szalont? Hisz nem csak egy ruhát választasz, hanem egy szolgáltatást is! Életed legszebb napjáról van szó és mindennek tökéletesnek kell lenni!

Először a weboldal alapján tájékozódj. Válaszd ki azokat a szalonokat, ahol olyan ruhákat találtál, amiket szívesen felpróbálnál. Szerintünk 2-3 szalonba elég ellátogatnod, azokba, amelyek ugyanazt a minőséget képviselik!

A szalonba betérve remélhetőleg már egy olyan atmoszféra fogad, amelyben elvarázsolódsz és csak élvezni fogod a menyasszonyi ruhák próbáját! Ha egy szalon hangulata, a dolgozók kedvessége, segítőkészsége neked szimpatikus, akkor ez már egy pozitívum! De mindenképp tájékozódj a szalon munkájáról! Hogyan teheted ezt meg? Keresd meg a weboldalon a szalon menyasszonyait. Hisz mindenki szeret dicsekedni, milyen gyönyörű menyasszonyaik voltak már az elmúlt években. Láthatod, hogy állnak a ruhák olyan lányokon, akik nem éppen modellalkatok! Sok lány a fénykép mellé levelet is küld, ezt is érdemes elolvasnod, mit írnak a szalonról.

A weboldal mellett nagy segítség lehet a Facebook. Szinte minden szalonnak van Fb oldala is. Ide is szívesen töltünk fel képeket menyasszonyainkról. De ami a legnagyobb segítség lehet neked! Lehet értékelni a szalont 1-től 5-ig! Az osztályzat mellé szöveges üzenetet is lehet írni. (Szállodaválasztásnál is biztos elolvasod az utazók véleményét!) Ezeket az értékeléseket viszont a menyasszonyok küldik be, ezen mi nem tudunk módosítani, javítani rajta. Mi nagyon szívesen fogadjuk ezeket az értékeléseket a menyasszonyoktól, hisz ezzel sokat lehet segíteni azoknak, akik véleményt szeretnének formálni a szalonról. Viszont, ha valakinek  rossz élménye volt egy adott szalonnal kapcsolatban, az is ott lesz fent, mi nem tudjuk megcsinálni azt, hogy a negatív kritikát eltüntessük. Azt javaslom, mindenképp olvassátok el menyasszonyaink értékelését! Ha viszont a Fb oldalon egy szalonnál nem találsz értékelést, annak valami oka van. Valamiért megszüntették azt az opciót, hogy  lehessen látni! De ki az, aki nem büszke arra, amit róla írnak és miért?

És még érdeklődhetsz barátnőktől, kolléganőktől, ki mi alapján melyik szalont ajánlja neked!

Bízom benne, hogy rólunk csak jókat írnak és mondanak a menyasszonyok! Hisz nekünk nem csak addig fontos egy menyasszony, amíg lefoglalja a ruhát, hanem utána is! Nekünk a legfontosabb, hogy megtaláld a tökéletes ruhát, mi pedig adjuk hozzá a professzionális hozzáértésünket, szakértelmünket!