Miért ne vegyünk interneten menyasszonyi ruhát?

Sokszor lehet hallani, hogy interneten, Kínából is lehet rendelni menyasszonyi ruhát nagyon pici pénzért. És nagyon sok menyasszony el is csábul! Hisz milyen jól hangzik, hogy egy vadonatúj ruhát kapsz 40-60 ezer Ft-ért, a sajátod lesz, a szalonokban pedig egy ilyen ruhának a kölcsönzési dija 140-160 ezer Ft körül van. De tényleg ugyanazt a ruhát kapod meg ennyivel olcsóbban, mint amit a képen látsz? Hisz azt tudni kell, hogy ezek az internetes cégek a márkás ruhák eredeti képeivel hirdetik azt!

Ezért is nagyon csábító, hisz látsz egy gyönyörű ruhát a képen! De amit utána megkapsz a csomagban, az köszönőviszonyban nincs azzal a ruhával, ami a képen látható! Itt viszont nincs visszafizetési garancia! Ha nem tetszik a ruha, amit kapsz, akkor jön a sírógörcs! Most mit csináljak? Az utolsó pillanatban rohangálsz a szalonokba, hogy válassz egy másik ruhát! De abban az idegállapotban nem is fogod már élvezni a ruhapróba élményét! És végig ott lebeg a szemed előtt, hogy már elbuktál mennyi pénzt! Igy lesz az olcsó ruha méregdrága! Hisz azt te sem gondolod komolyan, ha valaki azt mondaná, hogy most meg tudsz venni egy vadonatúj luxus terepjárót minden extrával felszerelve egy Dacia áráért! Ugye nem hiszed el? Akkor ezeknek az internetes cégeknek se dőlj be! Csak a pénzed kell nekik, hisz reklamálni nem tudsz!

De miért is gondolsz arra, hogy interneten, látatlanban, próba nélkül válassz ruhát? A ruhapróba már egy nagy élmény minden menyasszony számára! Élőben látod a ruhacsodákat, megtapinthatod az anyagokat, látod, milyen a díszítése, milyen a köveknek a csillogása! Egy alkalomra választasz ruhát, de életed legfontosabb, legszebb napja lesz ez! Itt nem hibázhatsz! Ez nem olyan, hogy ez most nem tetszik, de majd a legközelebbi JOY-napokon veszek egy másikat! És a nagy napon készült fotókat fogod nézegetni életed végéig! És az esküvődön is csak abban a ruhában fogod jól érezni magad, amit imádsz! De hogy lehet egy menyasszonyi ruhát megvenni próba nélkül? Lehet tökéletes alakod, akkor sem biztos, hogy épp az a ruha a legtökéletesebb rajtad, ami a képen neked a legjobban tetszik. Már nagyon sokszor bebizonyosodott nálunk a szalonban, hogy egy bizonyos ruha miatt jött be hozzánk menyasszony, de amikor felpróbálta, rájött, hogy rajta mégsem tökéletes, hiába szép a ruha, de rajta nem az igazi, nem dobogtatja meg a szívét! A próbák során, ahogy belenézel a tükörbe, meg fogod érezni, melyik lesz az igazi! A szívedre hallgass!

Természetesen van olyan, amikor egy szép ruhát szeretnél, de a pénztárcád nem engedi! Akkor se csábulj el ezeknek az internetes ruháknak. Hidd el, minden szalonban vannak tökéletes állapotban lévő ruhák, amik esetleg már eladó kategória, vagy 2-3 évvel ezelőtti modellek, így ezeket sokkal olcsóbban megveheted vagy kölcsönözheted!

Mi azt kívánjuk, hogy élvezd ki a ruhapróba minden élményét és tényleg a tökéletes menyasszonyi ruhában kápráztasd el a vőlegényed és a násznépet! Hidd el, megéri!