Mi történik a szalonban a próba során?

Nagyon sok menyasszony számára mi vagyunk az első szalon, ahol ruhát próbál. Természetes, hogy ilyen esetben mindenki egy kicsit meg van illetődve.

Belépve a szalonba egy nagyon bensőséges légkör fogadja a menyasszonyt és kísérőit. Egyszerre csak egy menyasszonnyal foglalkozunk. Ezért is célszerű előre időpontot kérni a ruhapróbához! Minden esetben egy – másfél, de akár két  órát is rászánunk  a próbára. Nincs limit, mindenki annyi ruhát próbál fel, amennyi tetszik neki. Ráadásul próbadíjat sem számítunk fel, sok szalonnal ellentétben!

Legtöbb ara már a próba előtt a honlapon tájékozódott a ruhákról, lehet, hogy ki is választott egy –egy modellt,  ami tetszik neki. Azonban érdemes többféle stílust felpróbálni, mert akkor lehet tudni igazán, mi is az, ami nekem a legelőnyösebb, legkényelmesebb. Egy állófogadásos, szűk családias esküvőre, vacsorára teljesen más ruha illik, mint pl. egy 200 fős nagy lakodalomra. A ruhák próbálása során célszerű meghallgatni a mi véleményünket is, még akkor is, ha esetleg egy olyan ruhát ajánlanánk, amely első ránézésre a vállfán lógva nem ragadott meg. Minden ruha másképp fest csak úgy lógva, mint amikor magunkra vesszük. Már a sok évi tapasztalat alapján több esetben épp azt a ruhát választja a legvégén a menyasszony, amit mi ajánlottunk neki, mert mi akkor már tudjuk, hogy ez a ruha olyan fazonban, színben, díszítésben, ami neki is tetszik, és biztos jól is fog állni! Fontos, hogy a ruhában benne legyen a menyasszony egyénisége, mert csakis abban fogja jól érezni magát a nagy napon!

Nekünk nagyon fontos, hogy a menyasszony a próba során felszabadult legyen, kellemesen érezze magát. Érezze azt, hogy nekünk tényleg ő a legfontosabb! Nem szabad viszont megijedni, ha az álomruha egy kicsit szűk, vagy éppen nagy. Minden ruha alakítható! Sőt! Nincs két egyforma menyasszony! Ezeknél a ruháknál minden centi számít, nem véletlenül mindig az esküvő előtti héten igazítjuk méretre a ruhát. Szóval, mi már látjuk, hogy az adott ruha alakítható-e annyira, amennyire kellene. Ebben az esetben is bízni kell bennünk, a szakértelmünkben, hogy az esküvő napjára a ruha tényleg tökéletesen fog állni, kényelmes lesz!