Hátul fűzős vagy cipzáras díszgombokkal?

Az általunk forgalmazott menyasszonyi ruhák  hátul cipzáras megoldásúak. Minden ruhában található egy belső fűző is, ami tulajdonképpen megtartja a ruhát. Ez biztosítja a komfortérzést a menyasszony számára.  A méretre igazított ruhánál azt kell érezni, hogy a ruha kényelmes, de stabilan a helyén van, semmilyen mozdulatnál a ruha biztos nem mozdul el! Biztos láttatok már olyan menyasszonyt, aki állandóan húzogatta mellnél a ruháját.  Ilyen a mi ruháinknál nem fordul elő, köszönhetően a belső fűzőnek! Nem véletlen, hogy a legtöbb menyasszonynak ez a megoldás tetszik a legjobban! Mégis, sok menyasszonyt megtévesztenek  azzal, hogy mennyivel jobb a hátul fűzős menyasszonyi ruha.

Az mindenki számára ismerős, ha vesz egy szűk farmert, az egy-két órás használat után már szinte bő lesz. Minden anyag, így a menyasszonyi ruha is a test hőmérsékletére egy kicsit tágul. Ezért fordulhat elő  sok esetben a belső fűző nélküli ruháknál, hogy a menyasszony azt érzi, a ruha mindjárt lecsúszik róla. Ekkor kezdi el húzogatni a ruháját. Jó esetben egy esküvő alkalmával legalább 3x – 4x újra kell fűzni a ruhát, mindig egy kicsit szorosabbra, hogy az kényelmes legyen viselőjének. Vagy pedig annyira megszorítani a ruhát, de ott már a látvány lesz illúzióromboló. Sajnos esküvői fotókon lehet látni olyat, ahol elöl a mellrésznél, illetve hátul  a menyasszony háta   ráfolyik a ruhára.

Ha nem szeretnél ilyen hibába esni, akkor mindenféleképp egy belső fűzős ruhát válassz magadnak! Nagyon hosszú időn keresztül kell viselned egy olyan ruhát, amit a mindennapokban nem hordunk. Ezért is nagyon fontos a kényelem!

Amennyiben kétségeid vannak, látogass  el szalonunkba  és mi megmutatjuk neked a különbséget!