Melyik alkathoz milyen menyasszonyi ruha illik?

Manapság a hölgyek rendkívül gazdag menyasszonyi ruha kínálatból válogathatnak. Rengeteg fazon és szín áll a rendelkezésükre, így nem csoda, hogy nehezen hozzák meg a döntést azzal kapcsolatban, hogy melyik ruhában szeretnék kimondani a boldogító igent. Figyelembe kell venniük az alkati adottságaikat, ugyanis minden egyes fazon más és más testalkaton mutat jól.

Az alacsony, telt nőknek mindenképp olyan menyasszonyi ruhában kell gondolkodniuk, ami nyújtja a testalkatukat, nem pedig összenyomja. A függőleges szabásvonalak és a nyakbakötős ruhák kifejezetten jól állnak az ilyen alkattal rendelkező hölgyeknek.

A magas, vékony nőknek pont ennek ellenkezőjére kell törekedniük. Mellőzzék a hosszú szabásvonalakat, mert még tovább nyújtják őket. Nekik a keresztben szabott kialakítású, vállpánt nélküli menyasszonyi ruha a tökéletes választás.

A homokóra alkatú hölgyek többféle menyasszonyi ruha közül válogathatnak. Ők bátran viselhetnek testhez simuló menyasszonyi ruhát is!

Kínálatunkban rengeteg fazon közül válogathatsz, így nálunk biztosan megtalálod az alkatodnak megfelelő menyasszonyi ruhát. Vedd fel velünk a kapcsolatot, és készüljünk együtt életed nagy napjára!